ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

2/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
435
αναλυτικά

Ουγγαρία

ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ
Start your journey

1η ημέρα: Αθήνα – Βουδαπέστη - Ξενάγηση πόλης

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο Ε. Βενιζέλος και πτήση για την Βουδαπέστη. Άφιξη και πανοραμική ξενάγηση της Βουδαπέστης. Θα επισκεφτούμε την μεγάλη Πλατεία των Ηρώων, τη λεωφόρο Αντράσσυ, την Όπερα και το Κοινοβούλιο. Θα κατευθυνθούμε κατά μήκους του Δούναβη, όπου θα θαυμάσουμε τις όμορφες γέφυρες και το Νησί της Μαργαρίτας. Έπειτα θα κατευθυνθούμε στην πλευρά της Βούδας να επισκεφτούμε τον Πύργο των Ψαράδων και τον Λόφο του Γκέλλερτ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη.

 

2η ημέρα: Βουδαπέστη - (Βιέννη)

Πρόγευμα. Αναχώρηση για την προαιρετική εκδρομή μας στη Βιέννη( έξοδα ατομικά ) . Κατά την άφιξη ακολουθεί η ξενάγηση της πόλης, όπου θα διασχίσουμε την περίφημη λεωφόρο, με τα επιβλητικά μέγαρα του 19ου αι., την Όπερα, τα Μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Ιστορίας της Τέχνης, το Κοινοβούλιο, το Δημαρχείο, το Πανεπιστήμιο και το Μπελβεντέρε. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Βουδαπέστη.

 

3η ημέρα: Βουδαπέστη - Παραδουνάβια Χωριά - Πασχαλινό γεύμα

Πρόγευμα. Αναχώρηση για την όμορφη διαδρομή στην Καμπή του Δούναβη. Πρώτος σταθμός το χωριό των καλλιτεχνών, ο Αγ. Ανδρέας, με τα αμέτρητα μουσεία, τα γραφικά σοκάκια και τα όμορφα τουριστικά καταστήματα. Συνεχίζουμε για το Βίσσεγκραντ, το πιο ιστορικό αξιοθέατο της μαγευτικής Καμπής του Δούναβη. Εν συνεχεία θα έχουμε Πασχαλινό γεύμα στο αναγεννησιακό εστιατόριο Renaissance. Ακολουθεί βόλτα στην πρώτη πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, το Έστεργκομ. Θα διασχίσουμε τη γέφυρα που ενώνει τις δύο όχθες του Δούναβη, την Ουγγαρία με την Σλοβακία για να περάσουμε στην πόλη Στούροβο της Σλοβακίας από όπου θα απολαύσουμε το θέαμα που προσφέρει ο Δούναβης, αλλά και ο Άγιος Στέφανος φωτισμένος στον απέναντι λόφο της Ουγγαρίας. Επιστροφή το απόγευμα στη Βουδαπέστη.

 

4η ημέρα: Βουδαπέστη - Αθήνα

Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά στο αεροδρόμιο για τη πτήση της επιστροφής.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το πενθήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία επιπλέον ελεύθερη μέρα . Στις εβδομαδιαίες αναχωρήσεις η εκδρομή στα Παραδουνάβια Χωριά είναι προαιρετική. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

Πτήσεις:

Start your journey