Βιετνάμ - Καμπότζη (ΛΑΟΣ)

Βιετνάμ - Καμπότζη (ΛΑΟΣ)

Γιατι να πάτε: 
Η πόλη των ναών συναντά την ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ !

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

12 days

Αναχωρήσεις

6/2 ● 13/3 ● 3/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
1430
αναλυτικά

Βιετνάμ - Καμπότζη

Χο Τσι Μιν - Μεκόνγκ - Τούνελ Κου Τσι - Νταν Νανγκ - : Χοι Αν - Χουέ (απαγορευμένη πόλη, παγόδα Θιεν Μου - τάφοι αυτοκρατόρων) Σιέμ Ριπ (Ναοί: Άνγκορ Βατ - Ανγκορ Τομ - Τα Προμ)
Start your journey

1η -2η μέρα: Πτήση - Ξενάγηση Χο Τσι Μιν

Ολονύχτια πτήση για Σαϊγκόν με ενδιάμεση ανταπόκριση. Άφιξη την επόμενη μέρα και ξενάγηση στο κέντρο της Σαϊγκόν για να δείτε τη Παναγία των Παρισίων, το ταχυδρομείο του Άιφελ, τη Γαλλική Όπερα, το μεγάλο πεζόδρομο και τη διάσημη τοπική αγορά Ben Thanh, γεμάτη από μικρομάγαζα. Στάση για γεύμα και μεταφορά στο ξενοδοχείο σας για ξεκούραση.

 

3η μέρα: Εκδρομή στο δέλτα του Μεκόνγκ

Περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στην 3η μέρα του προγράμματος «Πανόραμα Βιετνάμ»

 

4η μέρα: Τούνελ Κου Τσι - Πτήση Νταν Νανγκ

διαμονή στο Χόι Αν Μεταφορά στη ζούγκλα με τις κρυψώνες και τα ειδικά υπόγεια περάσματα-τούνελ «Κου Τσι» (υπόγειες σήραγγες σε 3 επίπεδα από το μεγάλο πόλεμο με τους αμερικάνους). Θα ακολουθήσει στάση για γεύμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για πτήση στη Ντανάνγκ και μεταφορά στο Χόι Αν. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

 

5η μέρα: Χοι Αν - Χουέ (απαγορευμένη πόλη, παγόδα Θιεν Μου - τάφοι αυτοκρατόρων) - Χοι Αν

Περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στην 5η μέρα του προγράμματος «Πανόραμα Βιετνάμ».

 

6η μέρα: Χοι Αν (Περιήγηση πόλης) - Σιέμ Ριπ

Στη περιήγηση του Χόι Αν, θα δείτε το ιστορικό κινεζικό και ιαπωνικό κέντρο, με την 400 ετών κλειστή ιαπωνική γέφυρα, το κινεζικό ναό της θεάς της θάλασσας και την τοπική αγορά τροφίμων. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Ντα Νανγκ και πτήση για το Σιέμ Ριπ (Καμπότζη). Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Προαιρετικό δείπνο με παραστάσεις χορών Αψάρα.

 

7η μέρα: Σιέμ Ριπ (Ναοί: Άνγκορ Βατ - Ανγκορ Τομ - Τα Προμ)

Πρωινή επίσκεψη του μεγαλύτερου ναού του κόσμου Ανγκόρ Βατ (Η πόλη των ναών). Η είσοδος στον κυρίως προαύλιο χώρο είναι γεμάτη από σκαλιστά χορευτών Αψάρα και αναπαραστάσεων μυθικών ιστοριών. Ακολουθεί η οχυρωμένη πόλη του Ανγκόρ Τομ «Μεγάλη πόλη», που καλύπτει έκταση 10 τ. χλμ. με παραστάσεις της καθημερινότητας των Χμερ. Θα συνεχίσετε με το αίθριο των ελεφάντων μπροστά από τα ερείπια του βασιλικού ανακτόρου, και τέλος θα επισκεφθείτε το εντελώς διαφορετικό και πολυκινηματογραφημένο τοπίο που χαρίζουν οι ναοί Τα Προμ με την ιδιαιτερότητα σε αυτούς, τη ζούγκλα που τους έχει κυριολεκτικά καταβροχθίσει. Ακολουθεί στάση για γεύμα. Προαιρετική απογευματινή βόλτα με ελέφαντες στο λόφο Phnom Bakheng για να δείτε το δειλινό να χαρίζει άλλες αποχρώσεις στο καταπληκτικό Ανγκόρ Βατ.

 

8η μέρα: Σιεμ Ριπ - πλωτό χωριό - βαρκάδα στο πλημυρισμένο δάσος & πτήση για Ανόι (Βιετνάμ)

Στα πλωτά ψαροχώρια της μεγάλης λίμνης Τονλε Σαπ, θα θαυμάσετε τη διαφορετικότητα του τοπίου που χαρίζουν η τεράστια λίμνη και τα τριώροφα παλουκωτά ξύλινα σπίτια των ψαράδων και θα σας κάνουμε ένα μοναδικό δώρο με βαρκάδα στο πλημυρισμένο δάσος. Ακολουθεί στάση για γεύμα και επιστροφή στο αεροδρόμιο για πτήση στο βόρειο Βιετνάμ Ανόι. Μεταφορά στο ξενοδοχείο για ξεκούραση.

 

9η μέρα: Ανόι - κρουαζιέρα στο κόλπο Χα Λονγ

Περιλαμβάνει ότι αναφέρεται στην 9η μέρα του προγράμματος «Πανόραμα Βιετνάμ».

 

10η μέρα: Κρουαζιέρα στον κόλπο Χα Λονγκ - Ξενάγηση Ανόι βόλτα με ποδηλατάμαξες - παράσταση από μαριονέτες νερού

Μετά τη γυμναστική Ται Τσί, στα χρώματα της ανατολής και στο γαλήνιο τοπίο των 2000 πρασονησίδων, θα επισκεφθείτε το αρχαίο ασβεστολιθομένο σπήλαιο με τη καταπληκτική θέα στο κόλπο (σαν αμφιθέατρο φωταγωγημένο σε διάφορες αποχρώσεις). Επιστροφή στο πλοίο για γεύμα και μεταφορά στο λιμάνι και πίσω στο Ανόι. Η ξενάγηση που θα ακολουθήσει είναι η ίδια που αναφέρεται στη 11η μέρα του προγράμματος Πανόραμα Βιετνάμ και θα γίνει και η βόλτα με τις ποδηλατάμαξες. Στη περίπτωση που δεν φτάσει ο χρόνος, το υπόλοιπο μέρος της ξενάγησης θα γίνει την επόμενη ημέρα το πρωί.

 

11η μέρα: Ημέρα ελεύθερη & πτήση επιστροφής.

 

12η μέρα: Άφιξη ΑΘήνα

Το πρόγραμμα, μπορεί να πραγματοποιηθεί και αντίστροφα έχοντας τις ίδιες ακριβώς υπηρεσίες!

 

Επέκταση στο λαος

Υπάρχει δυνατότητα επέκτασης 3ημερών στο Λάος (Λουανγκ Πραμπανγκ). Με 2 νύχτες, μεταφορές εκδρομές, διαμονή σε 4* ξενοδοχείο και ημιδιατροφή. Ρωτήστε μας για το κόστος.

 

Surfing  vietnam

Το παρθένο Βιετνάμ , εκτός από την ομορφιά, την ιστορία και τον εξωτισμό του, μας χαρίζει την υπέροχη παραλία του Mui Ne, ιδανική για μαθήματα Kite Surfing - Windsurfing  & Surfing.

Συνδυάστε ταξίδι πολιτισμικό με 4διαν/σεις στην παραλία για μαθήματα και ξεκούραση.

Είναι το μόνο πρόγραμμα που διαθέτει την κρουαζιέρα - εμπειρία ζωής 2 ημερών στο Χα Λονγκ Μπέι με τα κρουαζιερόπλοια της Paloma Cruises

 

Περιλαμβάνονται: • Αεροπορικά εισιτήρια μέσω ενδιάμεσου σταθμού • Διαμονή σε επιλεγμένα 4*ξενοδοχεία Ημιδιατροφή (πρωινό και ένα γεύμα), πλήρη διατροφή στη κρουαζιέρα & μόνο πρωινό την 7η και 8η ημέρα • Παράσταση σε θέατρο με μαριονέτες στο νερό στο Ανόι • Μεταφορές, εκδρομές και εσωτερικές πτήσεις, όπως αναφέρονται στο πρόγραμμα • Μεταφορές με ηλεκτρικό αμαξίδιο στα ανάκτορα του Χούε • 2ήμερη κρουαζιέρα στον κόλπο του Χα Λονγκ • Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός • Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται: • Φόροι αεροδρομίων, ιατροφαρμακευτική ασφάλεια € 750 • Τοπικοί φόροι & κόστος έκδοσης βίζας € 150 (πληρώνονται τοπικά)

Start your journey