ΒΙΕΝΝΗ ΔΑΣΗ – ΜΑΓΙΕΡΛΙΓΚ

ΒΙΕΝΝΗ ΔΑΣΗ – ΜΑΓΙΕΡΛΙΓΚ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

1/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
545
αναλυτικά

Αυστρία

ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Βιέννη & Ανάκτορα Σένμπρουν

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για τη Βιέννη με AEGEAN AIRLINES. Άφιξη και ξενάγηση της πόλης. Θα ξεκινήσουμε από την περίφημη κρατική όπερα της Βιέννης, το Δημαρχείο, τα μουσεία Φυσικής Ιστορίας και Καλών Τεχνών, το θέατρο της πόλης, το Πανεπιστήμιο, το Κοινοβούλιο με την πλούσια διακοσμημένη πρόσοψη, την εντυπωσιακή Βοτιβκίρχε, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, τον καθεδρικό του Αγ. Στεφάνου και η ξενάγησή μας κλείνει με την επίσκεψη στα ανάκτορα Σενμπρουν, όπου θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε στους κήπους και να επισκεφθείτε τα δωμάτια που ζούσε η αυτοκρατορική οικογένεια. Μεταφορά και τακτοποίηση στο πολυτελές στο INTERCONTINENTAL 5* (www.intercontinental.com)ή στο IMPERIAL RIDING SCHOOL 4* SUP (www.marriott.com) σε deluxe δωμάτια ή στο ANANAS 4*(www.austria-trend.at).

 

2η μέρα: Εκδρομή στα Δάση Βιέννης - Μάγιερλινγκ

Πρωινό, αναχώρηση για την ανοιξιάτικη εξόρμηση μισής μέρας στα Βιεννέζικα Δάση στην περιοχή του Μάγερλιγκ, για να δούμε το κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό φινάλε που είχε το ειδύλλιο της Μαρία Βετσέρα και του Πρίγκιπα Ροδόλφου. Ακόμη θα δούμε την κοσμική λουτρόπολη του Μπάντεν με τον καταπράσινο περίγυρο. Το βράδυ σας προτείνουμε διασκέδαση στο γραφικό “κρασοχωριό” το Γκρίντσιχ με δείπνο σε χαρακτηριστική βιεννέζικη ταβέρνα με τοπική μουσική.

 

3η μέρα: Βιέννη - (Σάλτσμπουργκ)

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για επίσκεψη σε κάποιο από τα πολυάριθμα Μουσεία ή χώρους με πλούσια ενδιαφέροντα εκθέματα. Εναλλακτικά σας προτείνουμε προαιρετικά(έξοδα ατομικά) ολοήμερη εκδρομή στην γενέτειρα του Μότσαρτ, το Σάλτσμπουργκ με το πολύ γραφικό ιστορικό κέντρο, το Δημαρχείο, τη Γκεντραιντεγκάσσε και το ποτάμι Σάλτσαχ που το διαρρέει. Αργά το απόγευμα επιστροφή στη Βιέννη.

 

4η μέρα: Βιέννη - ( ελεύθερη μέρα )

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας

 

5η μέρα: Βιέννη - Αθήνα

Πρόγευμα, παράδοση των δωματίων και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση μας προς Αθήνα.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφο-ρετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. Σε περίπτωση διαμονής τριών ενηλίκων στο ξενοδοχείο Intercontinental σε ένα δωμάτιο(δίκλινο με επιπρόσθετη κλίνη) θα υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση της τάξης των 110€ στο δωμάτιο την βραδιά (Deluxe room). Δεν υφίστανται τρίκλινα δωμάτια.

Πτήσεις:

Start your journey