Βιέννη - Σάλτσμπουργκ - Βελιγράδι

Βιέννη - Σάλτσμπουργκ - Βελιγράδι

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

7 days

Αναχωρήσεις

26/5 ● 23/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
475
αναλυτικά

ΝΙΣ - ΒΙΕΝΝΗ - ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑΤΕΝ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ, ΑΘΗΝΑ - ΝΙΣ: 

Aναχώρηση στις 6.00 π.μ. από ΑΘΗΝΑ, στάση στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και της Λάρισας και συνεχίζουμε το ταξίδι μας για το συνοριακό σταθμό των ΕΥΖΩΝΩΝ. Έλεγχος ταξιδιωτικών εγγράφων και η διαδρομή μας για τη ΣΕΡΒΙΑ και την περιοχή ΝΙΣ, όπου θα έχουμε δείπνο και διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΒΙΕΝΝΗ: 

Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Αυστρίας, την όμορφη ΒΙΕΝΝΗ. Με ενδιάμεσες στάσεις θα καταλήξουμε αργά το βράδυ για διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ (ΞΕΝΑΓΗΣΗ): 
 
Πρωινό και η πόλη του ΣΤΡΑΟΥΣ μας προκαλεί να τη γνωρίσουμε. Ξεκινάμε με τα κτίρια της Δακτυλίου Λεωφόρου (RING) για να δούμε την κρατική ΟΠΕΡΑ, τα ΜΟΥΣΕΙΑ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ και ΙΣΤΟΡΙΑΣ της ΤΕΧΝΗΣ, τους ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΥΣ και ΛΑΪΚΟΥΣ ΚΗΠΟΥΣ, το ΠΑΛΑΤΙ ΧΟΦΜΠΟΥΡΓΚ, το ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, το ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ καθώς και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ. Ακολουθεί η ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΒΑΡΤΣΕΝΜΠΕΡΓΚ με το ομώνυμο άγαλμα, ο γοτθικού ρυθμού ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΑΟΣ του ΑΓΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ο Ελληνορθόδοξος Μητροπολιτικός Ναός και η GRIECHENCASSE, η πάροδος των Ελλήνων, για να καταλήξουμε στο σπουδαιότερο παλάτι της ΒΙΕΝΝΗΣ, το ΣΕΝΜΠΡΟΥΝ, εσωτερική επίσκεψη των σαράντα σπουδαιότερων διαμερισμάτων. Ακολουθεί χρόνος ελεύθερος για περιπάτους, δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
4Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: 
 
Πρωινό και μια πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί στο ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ, την πρωτεύουσα του ομώνυμου ομοσπονδιακού κρατιδίου, γενέτειρα του ΜΟΤΣΑΡΤ, μια πόλη με ξεχωριστή ομορφιά και ιστορία και σημαντικά αξιοθέατα, όπως το «σπίτι - μουσείο του Μότσαρτ», το παλάτι ΜΙΡΑΜΠΕΛ, την εκκλησία του ΑΓΙΟΥ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΥ, κ.α. Χρόνος ελεύθερος για περιπάτους στη "Χαρούμενη ατμόσφαιρα" της πόλης και επιστροφή το βράδυ στη ΒΙΕΝΝΗ για δείπνο και διανυκτέρευση.
 
 
5Η ΗΜΕΡΑ, ΒΙΕΝΝΗ - ΔΑΣΗ ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ - ΜΠΑNΤΕΝ - ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ:
 
Μετά το πρωινό μια πολύ όμορφη εκδρομή ξεκινά στα Βιεννέζικα δάση, το ΜΑΓΙΕΡΛΙΝΓΚ, το κυνηγετικό περίπτερο γνωστό από το τραγικό ειδύλλιο της ΜΑΡΙΑΣ ΒΕΤΣΕΡΑ με τον πρίγκιπα ΡΟΔΟΛΦΟ και την κοσμική λουτρόπολη του ΜΠΑNΤΕΝ. Παραμονή - επίσκεψη και συνεχίζουμε για την πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, την όμορφη ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο, δείπνο και χρόνος ελεύθερος για περιπάτους γνωριμίας με την πόλη και τα αξιοθέατα, διανυκτέρευση.
 
 
6Η ΗΜΕΡΑ, ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ - ΝΙΣ: 
 
Πρωινό και αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Σερβίας, το Βελιγράδι, όπου θα έχουμε σύντομη στάση για μια μικρή γνωριμία με την πόλη. Η διαδρομή μας συνεχίζεται για την πόλη του ΝΙΣ, για δείπνο και διανυκτέρευση.

 

7Η ΗΜΕΡΑ, ΝΙΣ - ΑΘΗΝΑ: 
 
Μετά το πρωινό, φθάνουμε στο συνοριακό σταθμό των Ευζώνων και μετά το σχετικό έλεγχο, συνεχίζουμε για Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις, άφιξη το βράδυ.

Start your journey