ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΔΡΕΣΔΗ (ΠΑΣΧΑ - ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018)

ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΔΡΕΣΔΗ (ΠΑΣΧΑ - ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2018)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

6/4 ● 27/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
595
αναλυτικά

Γερμανία

ΒΕΡΟΛΙΝΟ - ΔΡΕΣΔΗ - ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΑΝ ΣΟΥΣΙ - ΠΟΤΣΔΑΜ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Βερολίνο, Ξενάγηση, μουσείο Περγάμου

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση για Βερολίνο με την AEGEAN. Άφιξη και περιήγηση στην πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε την Πύλη του Βραδεμβούργου (σχέδιο βασισμένο στα Προπύλαια της Ακρόπολης των Αθηνών), το Ράιχσταγκ (Βουλή), τη στήλη της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώην Τείχος του Βερολίνου, την Όπερα κλπ. και θα καταλήξουμε στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον Μουσείο Περγάμου, με μία από τις μεγαλύτερες συλλογές ελληνικών αρχαιοτήτων (μεγάλο μέρος του, όμως είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης). Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία PARK INN by RADDISON 4* (www.parkinn-berlin.de)

 

2η μέρα: Βερολίνο - Aνάκτορα Σαν Σουσί - Πότσδαμ - Βερολίνο

Πρωινή αναχώρηση για το ιστορικό Πότσδαμ και τα περίφημα ανάκτορα Σαν Σουσί. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους, βρίσκονται τα ανάκτορα του Φρειδερίκου Β’, που σκοπό είχαν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Επιστροφή στο Βερολίνο και χρόνος ελεύθερος.

 

3η μέρα: Βερολίνο, Ελεύθερη μέρα 

Ελεύθερη μέρα για βόλτες στην όμορφη αυτή πόλη, επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα, σε άκρως ενδιαφέροντα μουσεία και πινακοθήκες. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε την καρδιά του νέου Βερολίνου, την πλατεία Πότσδαμ (Potsdam Platz), όπου βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το κινηματογραφικό μουσείο με κοστούμια της Μάρλεν Ντίντριχ, το Καζίνο κ.ά.- μια πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ.

 

4η μέρα: Βερολίνο -  Δρέσδη - Βερολίνο

Πρωινή αναχώρηση για ημερήσια εκδρομή στην ιστορική Δρέσδη, στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος. Επιστροφή στο Βερολίνο.

 

5η μέρα: Βερολίνο - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραληφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

ΠΤΗΣΕΙΣ:

 

Start your journey