ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΑΝ ΣΟΥΣΙ – ΠΟΤΣΔΑΜ)

ΒΕΡΟΛΙΝΟ (ΑΝΑΚΤΟΡΑ ΣΑΝ ΣΟΥΣΙ – ΠΟΤΣΔΑΜ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

1/6 ● 2/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
495
αναλυτικά

Γερμανία

ΒΕΡΟΛΙΝΟ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Βερολίνο, ξενάγηση πόλεως,μουσείο Περγάμου

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την AEGEAN για το Βερολίνο. Με την άφιξη, ξεκινάμε τη γνωριμία μας με την πόλη. Θα δούμε την Πύλη του Βραδεμβούργου, το Ράιχσταγκ (Βουλή), το χρυσό άγαλμα της Νίκης, το Δημαρχείο, τμήματα από το πρώτο διαχωριστικό τείχος, την Όπερα και θα καταλήξουμε στο ιδιαίτερα ενδιαφέρον Μουσείο Περγάμου με μία από τις πιο μεγάλες συλλογές Ελληνικών Αρχαιοτήτων (μεγάλο μέρος του είναι κλειστό λόγω ανακαίνισης). Μεταφορά και τακτοποίηση σε ένα από τα επιλεγμένα ξενοδοχεία PARK INN by RADDISON 4*  (www.parkinn-berlin.de ) ή στο COURTYARD by MARRIOTT 4* (www.marriott.com ).

 

2η μέρα: Βερολίνο - Aνάκτορα Σαν Σουσί &  Πότσδαμ 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για το ιστορικό Πότσδαμ και τα Ανάκτορα Σαν Σουσί, όπου δεσπόζουν τα βασιλικά ανάκτορα του Φρειδερίκου Β’. Μέσα σε ένα υπέροχο σκηνικό από λίμνες και μεγαλειώδεις κήπους βρίσκονται τα ανάκτορα που σκοπός τους ήταν να συναγωνιστούν τις Βερσαλλίες. Μετά την ξενάγηση, επιστροφή στο Βερολίνο και χρόνος ελεύθερος.

 

3η μέρα: Βερολίνο - ελεύθερη μέρα  

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη στη διάθεση σας για να εξερευνήσετε την όμορφη πόλη. Επισκεφθείτε την καρδιά του νέου Βερολίνου την Potsdamer Platz, εδώ βρίσκεται το Sony Center με τον εντυπωσιακό θόλο, το filmmuseum με κοστούμια της Μαρλεν Ντιντριχ, και το Casino…. η πλατεία που δεν κοιμάται ποτέ.

 

4η μέρα: Βερολίνο -  Δρέσδη 

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την ημερήσια εκδρομή στην ιστορική Δρέσδη στις όχθες του ποταμού Έλβα. Μεγαλοπρεπή κτίρια μπαρόκ αρχιτεκτονικής φανερώνουν την αίγλη του παρελθόντος. Επιστροφή στο Βερολίνο.

 

5η μέρα: Βερολίνο - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση για την Αθήνα.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραληφθεί κάτι. Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία λιγότερο ελεύθερη μέρα. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

 

Πτήσεις:

Start your journey