ΒΕΝΕΤΙΑ

ΒΕΝΕΤΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

27/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
295
αναλυτικά

Ιταλία

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ – ΣΙΡΜΙΟΝΕ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα – Βενετία  

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την VOLOTEA για τη πόλη των Δόγηδων , Βενετία . Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο RUSSOTT 4* (www.russotthotels.com ). Με τη βοήθεια του αρχηγού προαιρετικά μπορείτε να έχετε μια πρώτη γνωριμία με την πόλη !

 

2η μέρα: Βενετία – περιήγηση πόλης

Πρωινό και μεταφορά στο Τρονκέτο όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη  Πιάτσα Σαν Μάρκο  όπου  δούμε την ομώνυμη εκκλησία  με  τους  πέντε θόλους το παλάτι  των Δόγηδων,  τον Πύργο του Ρολογιού τις παλιές φυλακής και   την Γέφυρα των Στεναγμών . Θα επισκεφθούμε την ορθόδοξη εκκλησία του Αγ. Γεωργίου και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήριο κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος  

 

3η μέρα: Βενετία ( Βερόνα – Σιρμιονε )  

Πρωινό και αναχωρούμε ( έξοδα ατομικά ) για τη ρομαντική Βερόνα τη πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ για να θα  θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Στην συνέχεια αναχώρηση για το όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε   όπου και  θα περπατήσουμε στο εσωτερικό του μέρος . Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσετε  το καπουτσίνο σας και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας .

 

4η μέρα: Βενετία – Αθήνα  

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και τη πτήση της επιστροφής

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

Start your journey