ΒΕΝΕΤΙΑ (ΠΑΣΧΑ - ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ)

ΒΕΝΕΤΙΑ (ΠΑΣΧΑ - ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

6/4 ● 27/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
395
αναλυτικά

Ιταλία

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ - ΣΙΡΜΙΟΝΕ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Βενετία  

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την VOLOTEA για την πόλη των Δόγηδων, την ανεπανάληπτη Βενετία. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο NH LAGUNA 4* (www.nh-hotels.com). Το απόγευμα δυνατότητα παρακολούθησης της ακολουθίας του Επιταφίου στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων (San Giorgio dei Greci).

 

2η μέρα: Βενετία, Περιήγηση πόλης   

Πρωινή μετάβαση στο Τρονκέτο, απ΄ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το "ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης" κατά τον Ναπολέοντα.  Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία  με  τους  πέντε τρούλους, το παλάτι  των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος για καφέ ή κοκτέιλ Μπελίνι - το εθνικό ποτό του Βένετο, στο πασίγνωστο Φλοριάν, στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Το βράδυ δυνατότητα παρακολούθησης της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας στην Ορθόδοξη εκκλησία του Αγίου Γεωργίου των Ελλήνων. 

 

3η μέρα: Βενετία - Βερόνα - Σιρμιόνε - Βενετία  

Σήμερα το πρωί θα αναχωρήσουμε για τη ρομαντική Βερόνα, την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ, όπου θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το όμορφο μεσαιωνικό Σιρμιόνε, κτισμένο στο νότιο άκρο της λίμνης Garda, όπου και θα περπατήσουμε. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στη Βενετία.

 

4η μέρα: Βενετία - Αθήνα 

Μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής. Άφιξη αυθημερόν  

 

Σημειώσεις: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το 5ήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει μία επιπλέον ελεύθερη μέρα.

Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ:

 

 

Start your journey