Βενετία ( Βερόνα )

Βενετία ( Βερόνα )

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 3 to 5 days

Αναχωρήσεις

24/10 ● 26/10

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
295
αναλυτικά

ΒΕΝΕΤΙΑ - ΒΕΡΟΝΑ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Βενετία

Συνάντηση στο αεροδρόμιο και πτήση με την VOLOTEA για τη Βενετία. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο APOGIA SIRIO  4* ( www.apogia-hotel-venice.com )  τη περιοχή του Μέστρε . Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Βενετία, Περιήγηση

Πρωινή περιήγηση στην Γαληνοτάτη, όπως ονομαζόταν η Βενετία κατά την περίοδο της κυριαρχίας της.  Μεταφορά στο Τρονκέτο, απ΄ όπου αναχωρούμε με βαπορέτο για την φημισμένη Πιάτσα Σαν Μάρκο, το "ωραιότερο σαλόνι της Ευρώπης" κατά τον Ναπολέοντα. Εκεί, θα δούμε την ομώνυμη εκκλησία με τους πέντε τρούλους, το παλάτι των Δόγηδων, τον Πύργο του Ρολογιού, τις παλιές φυλακές, την περίφημη Γέφυρα των Στεναγμών και θα καταλήξουμε σε ένα από τα λίγα εργαστήρια κατασκευής Murano. Χρόνος ελεύθερος για καφέ ή κοκτέιλ Μπελίνι, το εθνικό ποτό του Βένετο, στο πασίγνωστο Φλοριάν στην πλατεία του Αγίου Μάρκου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση

 

3η μέρα: Βενετία ( προαιρετική εκδρομή στη Βερόνα )

Πρωινό και ελεύθερη μέρα στη διάθεση σας . Για όποιον επιθυμεί  μπορεί να συμμετάσχει στην προαιρετική εκδρομή στη Βερόνα ( έξοδα ατομικά ) την πόλη των αιώνιων εραστών του Σαίξπηρ. Εδώ, θα θαυμάσουμε την Ρωμαϊκή Αρένα, τις όμορφες πλατείες Ντέλε Έρμπε και Ντέι Σινιόρι που περιβάλλονται από άριστα διατηρημένα μεσαιωνικά κτίρια και βέβαια το αρχοντικό των Καπουλέτων με το θρυλικό μπαλκόνι της Ιουλιέτας. Ελεύθερ χρόνος και επιστροφή στη Βενετία . Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Βενετία, Ελεύθερη μέρα

Ελεύθερη μέρα στην Βενετία για βόλτες, επισκέψεις σε μουσεία κλπ.

 

5η μέρα: Βενετία - Αθήνα

Πρωινό και  αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση επιστροφής στην Αθήνα .

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Το τριήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει 2 λιγότερες νύχτες στη Βενετία Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

 

Start your journey