ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ (X-MAS 2017)

ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ (X-MAS 2017)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

22/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
635
αναλυτικά

Πολωνία

ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΠΟΛΩΝΙΑ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Βαρσοβία

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρσοβία με την AEGEAN AIRLINES .Άφιξη και πρώτη γνωριμία με την πόλη . Τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο BRISTOL 5* LUXURY COLLECTION ( www.hotelbristolwarsow.pl.en  ) .

 

2η μέρα: Βαρσοβία -  Αλατορυχεία Βιέλιτσκα   - Κρακοβία

Πρωινό και αναχώρηση για τα ορυχεία αλατιού της Βιελίτσκα, από τα πιο παλιά ορυχεία αλατιού του κόσμου. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Κρακοβία και πρώτη γνωριμία με τη πόλη . Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RADISSON BLU 5* ( www.radisson.com )

 

3η μέρα: Κρακοβία - Άουσβιτς & ξενάγηση πόλης 

Πρωινό και επίσκεψη στο Άουσβιτς  ένα από τα μεγαλύτερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης που σε αυτό βρήκαν το θάνατο πάνω από 2 εκατομμύρια άνθρωποι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου πολέμου και αποτελεί μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της Ουνέσκο. Το Άουσβιτς αποτελούταν από πολλές μονάδες, η μεγαλύτερη των οποίων ήταν το Μπιρκενάου. Από τα εκατομμύρια ανθρώπων που πέρασαν εδώ μόλις 60 με 70 χιλιάδες κατάφεραν να επιζήσουν και να ελευθερωθούν. Το πιο γνωστό σύμπλεγμα στρατοπέδων αποτελεί μια ανατριχιαστική και αλησμόνητη εμπειρία για κάθε επισκέπτη . Στη συνέχεια επιστροφή στη Κρακοβία και ξενάγηση πόλης . Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα θαυμάσουμε το κάστρο Wawel, τον Καθεδρικό  Ναό με την καμπάνα του Sigismondo και τους Βασιλικούς Τάφους, την οδό Kanonicza, την εκκλησία των αγίων Πέτρου και Παύλου κλπ. Στην πιο μεγάλη Μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης που βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης  υπάρχουν  πολυάριθμα κτίρια μεγάλης ιστορικής και καλλιτεχνικής αξίας, όπως  η Bazylika Mariacka, ο καθεδρικός ναός αφιερωμένος στην Παναγία .  

 

4η μέρα: Κρακοβία – Τσεστοχόβα – Βαρσοβία

Πρωινό και αναχώρηση για τη Βαρσοβία με ενδιάμεση  επίσκεψη στη πόλη της Τσεστοχόβας, όπου χιλιάδες πιστοί έρχονται να προσκυνήσουν την εικόνα της Μαύρης Παρθένου. Άφιξη και τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο BRISTOL 5* LUXURY COLLECTION ( www.hotelbristolwarsow.pl.en  ) .

 

5η μέρα: Βαρσοβία - ξενάγηση πόλεως

Πρόγευμα και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε τη Πλατεία του Κάστρου με τη κολώνα του Ζιγισμούνδου , το Βασιλικό Κάστρο, τη πλατεία της Νίκης, το μνημείο των Ηρώων του Γκέτο το μοναδικό μέρος που σώθηκε από τους βομβαρδισμούς των Ναζί, το άγαλμα της Σειρήνας...της γοργόνας σύμφωνα με ένα παλιό μύθοτης Βαρσοβίας. Τέλος, θα ολοκληρώσουμε τη περιήγηση μας με το πάρκο Λαζιενκ - πρώην θερινή κατοικία του τελευταίου βασιλιά μονάρχη- όπου βρίσκεται το υπέροχο Παλάτι στο Νερό.

 

6η μέρα: Βαρσοβία-Αθήνα

Πρόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο, πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

Σημείωση: Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά

Δίκλινο                                   635                                               

3ο άτ. έως 12 ετών               535                                            

Μονόκλινο                             835                                 

 

Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 150

Επιβάρυνση από Θεσ/νίκη € 70 και από άλλες πόλεις € 140 με την A EGEAN. (αναλόγως με τη διαθεσιμότητα)

 

Περιλαμβάνονται:

• Αεροπορικά εισιτήρια ΑΘΗΝΑ - ΒΑΡΣΟΒΙΑ – ΑΘΗΝΑ με AEGEAN

• Τέσσερα ή πέντε διανυκτερεύσεις σε επιλεγμένα ξενοδοχεία ως πρόγραμμα ή παρόμοια  

• Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά

• Μεταφορές, ξεναγήσεις & εκδρομές σύμφωνα με το παραπάνω πρόγραμμα

• Χριστουγεννιάτικο Δείπνο σε μπουφέ στο ξενοδοχείο RADISSON

• Έμπειρος τοπικός Ελληνόφωνος ξεναγός-συνοδός

• Ασφάλεια αστικής ευθύνης και ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών

• Φ.Π.Α.

 

Δεν Περιλαμβάνονται: Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων , είσοδοι σε μουσεία, κάστρα, πάρκα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά, φόροι αεροδρομίων, ό,τι αναφέρεται προαιρετικό και ό,τι δεν αναφέρεται.

 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ :

 

A3

22 DEC

ATH

WAW

A3 862 15:45 - 17:20

27 DEC

WAW

ATH

A3 861 10:45 - 14:15

Start your journey