ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 5 to 6 days

Αναχωρήσεις

1/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
569
αναλυτικά

Πολωνία

ΒΑΡΣΟΒΙΑ - ΚΡΑΚΟΒΙΑ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Βαρσοβία - Κρακοβία

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για τη Βαρσοβία με την AEGEAN AIRLINES .Άφιξη και άμεση αναχώρηση για τη Κρακοβία . Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο HILTON GARDEN INN  4* ( www.hilton.com )  BEST WESTERN Q PLUS 4*(www.bestwestern.com)

 

2η μέρα: Κρακοβία - ξενάγηση πόλης & Αλατωρυχεία Βιελίτσκα

Μπουφέ πρόγευμα και γνωριμία με τη πόλη. Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης θα θαυμάσουμε το κάστρο Wawel, τον Καθεδρικό Ναό με την καμπάνα του Sigismondo και τους Βασιλικούς Τάφους, κλπ. Θα δούμε τη Μεσαιωνική πλατεία της Ευρώπης που βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης υπάρχουν πολυάριθμα κτίρια καλλιτεχνικής αξίας. Το απόγευμα επίσκεψη στα ορυχεία αλατιού της Βιελίτσκα, από τα πιο παλιά ορυχεία αλατιού του κόσμου

 

3η μέρα: Κρακοβία - Ζακοπάνε

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την Ζακοπάνε που βρίσκεται μια ανάσα από τα σύνορα της Σλοβακίας. Η Ζακοπάνε είναι το κέντρο του σκί που εκατομμύρια τουρίστες επισκέπτονται κάθε χρόνο. Οι ντόπιοι με τις παραδοσιακές τους στολές θα σας εντυπωσιάσουν. Χρόνος ελεύθερος για να περπατήσετε στο τεράστιο πεζόδρομο με τα εκατοντάδες μαγαζιά.

 

4η μέρα: Κρακοβία - Άουσβιτς –  Τσεστοχόβα - Βαρσοβία

Μπουφέ πρόγευμα και επίσκεψη στο Άουσβιτς ένα από τα μεγαλύτερα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης που βρήκαν θάνατο πάνω από 2 εκατ. Άνθρωποι. Στη συνέχεια αναχώρηση για τη Βαρσοβία με ενδιάμεση στάση στη πόλη της Τσεστοχόβας, όπου χιλιάδες πιστοί έρχονται να προσκυνήσουν την εικόνα της Μαύρης Παρθένου. Άφιξη στη Βαρσοβία και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο RADISSON BLU 5* ή στο RADISSON SOBIESKI 4* ( www.radisson.com )

 

5η μέρα: Βαρσοβία - ξενάγηση πόλεως

Πρόγευμα και περιήγηση στο ιστορικό κέντρο της πόλης. Θα δούμε τη Πλατεία του Κάστρου, το Βασιλικό Κάστρο, τη πλατεία της Νίκης, το μνημείο των Ηρώων του Γκέτο, το άγαλμα της Σειρήνας. Τελευταία στάση το πάρκο Λαζιενκό που βρίσκεται το υπέροχο Παλάτι στο Νερό.

 

6η μέρα: Βαρσοβία-Αθήνα

Πρόγευμα, μεταφορά στο αεροδρόμιο, πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά. Στο πενθήμερο πρόγραμμα στις 1/6 δεν περιλαμβάνεται η εκδρομή στη Ζακοπάνε και η διαμονή μας είναι στα ξενοδοχεία RADISSON SOBIESKI & Q PLUS  . Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας  

Πτήσεις:

Start your journey