Βάλια Κάλντα (2)

Βάλια Κάλντα (2)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

06/09

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
189
αναλυτικά

Καλαμπάκα - Πέτρινα Γεφύρια - Γρεβενά - Σπήλαιο - Σαμαρίνα - Μηλιά - Ανατολικό Ζαγόρι - Βοβούσα
Start your journey

 

1η ΗΜΕΡΑ

Αθήνα - Καλαμπάκα - Μουσείο Μανιταριών - Σμίξη

Πρωινή αναχώρηση για Καλαμπάκα, όπου θα ξεναγηθούμε στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Μετεώρων και στο Μουσείο Μανιταριών. Συνεχίζουμε προς το Ελευθεροχώρι, τη γέφυρα του Βενέτικου και φθάνουμε στα Γρεβενά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο Casa La Mundi. Δείπνο.

 

2η ΗΜΕΡΑ

Βάλια Κάλντα (με 4x4) - Βοβούσα

Πρωινό και αναχώρηση. Από το χωριό Περιβόλι με 4x4 (mini bus & τζιπ) προαιρετικά θα μπούμε στην Βάλια Κάλντα, όπου θα ενημερωθούμε για την πανίδα και τη χλωρίδα του Εθνικού Δρυμού. Όσοι πεζοπορούν θα προχωρήσουν με συνοδούς μέχρι το Αρκουδόρεμα. Το απόγευμα θα φθάσουμε στη Βοβούσα. Χρόνος για γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

3η ΗΜΕΡΑ

Πέτρινα γεφύρια - Σαμαρίνα - Σπήλαιο

Πρωινό και αναχώρηση για την ηρωική Σαμαρίνα. Συνεχίζοντας θα δούμε το πέτρινο γεφύρι του Αζίζ Αγά κοντά στο Τρίκωμο, το γεφύρι του Ζιάκα λίγο έξω από το ομώνυμο χωριό και από εκεί θα μεταβούμε στο Σπήλαιο, όπου θα επισκεφθούμε το μοναστήρι της Παναγίας. Αναχώρηση για το χωριό Λάβδα και επίσκεψη στο Μουσείο Μανιταριών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο.

 

4η ΗΜΕΡΑ

Γρεβενά - Μηλιά - Αθήνα

Συμπληρώνουμε την περιήγησή μας στην Πίνδο με τα Γρεβενά και τη Μηλιά, όπου επισκεπτόμαστε το Παλαιοντολογικό Μουσείο (εάν είναι ανοικτό). Πορεία επιστροφής μέσω Καλαμπάκας.

Start your journey