ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΙΡΟΛΟ - ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

ΑΥΣΤΡΙΑΚΟ ΤΙΡΟΛΟ - ΒΑΥΑΡΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ ΔΟΛΟΜΙΤΕΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

6 days

Αναχωρήσεις

24/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
495
αναλυτικά

Αυστρία

ΒΕΝΕΤΙΑ – ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ - ΣAΛTΣMΠOYPΓK – ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ - ΓΚΑΡΜΙΣ ΠΑΡΤΕΝΚΙΡΧΕΝ – ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ – ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ - BOLZANO – MERANO - BASSANO DEL GRAPPA
Start your journey

1η μέρα ΑΘΗΝΑ -  ΒΕΝΕΤΙΑ – ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για την  Βενετία. Άφιξη, επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πρωτεύουσα του Τιρόλο, το Ίνσμπρουκ. Άφιξη μεταφορά και, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και πρώτη γνωριμία με τη πόλη, συνοδεία του αρχηγού. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα  ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ ( ξενάγηση πόλης) – ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΙΠΝΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο.  Θα ξεκινήσουμε την ξενάγησή μας με την πόλη που γνώρισε ημέρες δόξας στην κυριαρχία των Αψβούργων και ιδιαίτερα την εποχή της Μαρίας Θηρεσίας. Θα δούμε την Χρυσή Στέγη, την κεντρική λεωφόρο Μαρία Τερεζιενστράσε, τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιακώβου, τα ανάκτορα Χόφμπουργκ, το Μαυσωλείο του Μαξιμιλιανού και την Αψίδα του Θριάμβου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο και χρόνος ελεύθερος. Το βράδυ απολαύστε (το προτεινόμενο) εορταστικό Χριστουγεννιάτικο δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα  ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΣAΛTΣMΠOYPΓK – ΚΙΤΣΜΠΟΥΕΛ

Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το μοναδικό «κάστρο αλατιού», το Σάλτσμπουργκ, γενέτειρα του Μότσαρτ και πόλη μνημείο μιας άλλης ρομαντικής εποχής. Εδώ μπορείτε να περπατήσετε στους ατέλειωτους πεζόδρομους της παλιάς πόλης. Θα επισκεφτούμε, ακόμη, τους κ ήπους του ανακτόρου Mίραμπελ δίπλα στον ποταμό Salzach. Διασχίζοντας τα ατμοσφαιρικά σοκάκια της πόλης, θα δούμε το σπίτι του Μότσαρτ, το Δημαρχείο, τον Καθεδρικό Ναό της πόλης και το Αββαείο του Aγ. Πέτρου. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για το πιο φημισμένο χιονοδρομικό κέντρο του Τιρόλου, το Κίτσμπουελ. Πρόκειται για ένα παραμυθένιο χωριό, χτισμένο αμφιθεατρικά, με σπίτια χτισμένα σε τυπική τυρολέζικη αρχιτεκτονική και προσόψεις με έντονα χρώματα, σκεπές σε αυστηρό τυρολέζικο στυλ και ξύλινα μπαλκόνια. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – ΓΚΑΡΜΙΣ ΠΑΡΤΕΝΚΙΡΧΕΝ – ΟΜΠΕΡΑΜΕΡΓΚΑΟΥ – ΚΑΣΤΡΟ ΝΟΪΣΒΑΝΣΤΑΪΝ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Πρωινή επίσκεψη στο δίδυμο Γκάρμις-Παρτενκίρχεν, στα χωριά που  έχουν πραγματοποιηθεί δύο χειμερινοί Ολυμπιακοί αγώνες.  Χρόνος ελεύθερος. Αναχώρηση για το Όμπεραμεργκάου, ένα χωριό όχι ιδιαίτερα μεγάλο, αλλά παγκοσμίως ξακουστό για τις θεατρικές αναπαραστάσεις με τα Πάθη του Χριστού. Χρόνος ελεύθερος. Τέλος θα αναχωρήσουμε για την επονομαζόμενη «Ρομαντική Οδό» (Romantischen Strasse). Στάση στο μεγαλειώδες κάστρο Neuschwanstein, ένα σπάνιο αξιοθέατο που δεσπόζει σε ένα τοπίο μοναδικό. Χρόνος ελεύθερος και επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα  ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ – BOLZANO – MERANO – ΒΕΝΕΤΙΑ

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ανα χώρηση για τους Δολομίτες ένα σύνολο βουνών του Bolzano και του Belluno νοτιοανατολικά των Άλπεων, με σήμα κατατεθέν τις μυτερές και απότομες κορυφές και το χαρακτηριστικό κόκκινο χρώμα των βράχων, είναι ένα αρχιτεκτονικό θαύμα της φύσης. Συνεχίζουμε για την κοιλάδα Γκαρτόνε και το Μεράνο, από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς χειμερινής αναψυχής. Χρόνος ελεύθερος και αναχώρηση για τη Βενετία. Άφιξη, μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο  (στην ηπειρωτική Βενετία).  Χρόνος ελεύθερος για να επισκεφθείτε την πόλη. Διανυκτέρευση.

 

6η μέρα  ΒΕΝΕΤΙΑ – BASSANO DEL GRAPPA – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό  στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το Bassano del Grappa. Είναι μια πόλη στην επαρχία της Vicenza, στη βόρεια Ιταλία. Άφιξη και ακολουθεί περιήγηση όπου θα δούμε τον Καθεδρικό ναό, το Palazzo del Municipio (το Δημαρχείο) και το σύμβολο της πόλης που είναι η σκεπαστή ξύλινη πλωτή γέφυρα η οποία σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα Andrea Palladio το 1569. Χρόνος ελεύθερος  ως την ώρα που θα μεταφερθούμε στο αεροδρόμιο της Βενετίας για την πτήση της επιστροφής μας.

 

 

Περιλαμβάνονται:

 • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης Αθήνα – Βενετία   – Αθήνα με Aegean Ailines.
 • Πολυτελές κλιματιζόμενο πούλμαν για τις μεταφορές και μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα.
 • Διαμονή σε ξενοδοχείο της επιλογή σας. 
 • Πρωινό  καθημερινά.
 • Εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις όπως αναφέρονται στο αναλυτικό πρόγραμμα της εκδρομής.
 • Έμπειρο Αρχηγό – Συνοδό του γραφείου μας.
 • Ασφάλεια αστικής/επαγγελματικής ευθύνης.
 • Φ.Π.Α
 • Μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά
 • Μια βαλίτσα μέχρι 23 κιλά

 

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόροι αεροδρομίων και επίναυλος καυσίμων.
 • Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους, θεάματα και γενικά όπου απαιτείται,  ότι ρητά αναφέρεται σαν προαιρετικό ή προτεινόμενο.
 • Χριστουγεννιάτικο δείπνο: Βon Αlpina 35€/Congress Innsbruck 30€
 • Check points (25€ ).
 • Δημοτικοί φόροι ξενοδοχείων.

 

 

ΠΤΗΣΕΙΣ 

Αναχώρηση  : 24 Δεκεμβρίου’17    Αθήνα – Βενετία      13.30    14.50

Επιστροφή    : 29 Δεκεμβρίου’17    Βενετία – Αθήνα       15.35    18.45

 

Σημειώσεις :

Οι ξεναγήσεις, εκδρομές, περιηγήσεις είναι ενδεικτικές και δύναται να αλλάξει η σειρά που θα πραγματοποιηθούν.

Start your journey