ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ - ΟΡΕΙΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

25/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
120
αναλυτικά

Ελλάδα

ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ –ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ - ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΣΟΥ – ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ ΛΙΜΝΗ ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ – ΥΠΑΤΗ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ
Start your journey

Σάββατο 25/2/2017

7:30 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:45π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ για ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδών. Κατόπιν για ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ - ΥΠΑΤΗ  επίσκεψη στην ΜΟΝΗ ΑΓΑΘΩΝΟΣ. Εν συνεχεία για την περιοχή της ΥΠΑΤΗ παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ – ΒΙΤΟΛΗ και αρχίζουμε ν' ανεβαίνουμε τον ΤΥΜΦΡΗΣΤΟ για να φτάσουμε σε μία από τις ωραιότερες πόλεις της ηπειρώτικης Ελλάδας , πνιγμένη στα έλατα, τα πεύκα και τις καστανιές, το ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 26/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ , διατηρητέος οικισμός με πολλά αρχοντικά πνιγμένο μέσα στα έλατα, στάση στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Εν συνεχεία για το Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΡΟΥΣΣΙΩΤΙΣΣΑΣ που βρίσκεται χτισμένο σ’ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, προσκύνημα. Κατόπιν για φαγητό στην περιοχή του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΩΤΗ ποταμού. Μετά το φαγητό θα επισκεφτούμε το ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ που απλώνεται σε μία καταπράσινη περιοχή από έλατα, στάση. Συνεχίζουμε για ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ για να θαυμάσουμε από κοντά τον Καρπενησιώτη ποταμό και το μεγαλείο της φύση, με τα υπεραιωνόβια πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά, στάση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

Κ. Δευτέρα 27/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για τη ΦΡΑΓΚΙΣΤΑ ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ευρυτανίας γεμάτο με έλατα και φτάνουμε στην τεχνητή λίμνη ΚΡΕΜΑΣΤΩΝ όπου θα διασχίσουμε την ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗΣ πάνω από την λίμνη που συνδέει τους Νομούς Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας, στάση για ν’ απολαύσουμε την πανοραμική θέα. Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας για ΑΓΡΙΝΙΟ – ΝΑΥΠΑΚΤΟ παραμονή, γεύμα (κούλουμα). Κατόπιν θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ – ΡΙΟΥ - ΙΣΘΜΟ στάση. ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 120 Β/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν

2) Το ξενοδοχείο ‘’ HELVETIA ‘’ 3***  στο ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ σε δίκλινα δωμάτια

3) Τα 2 πρωινά σε μπουφέ

4) Αρχηγό - Συνοδό

5) Φ.Π.Α.

Start your journey