ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!! ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

25/2

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
130
αναλυτικά

Ελλάδα

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ(ΑΡΙΔΑΙΑΣ) ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΕΛΛΑΣ ΕΔΕΣΣΑ - ΛΙΤΟΧΩΡΟ
Start your journey

Σάββατο 25/2/2017

7:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 7:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΜΙΑ στάσεις καθ’ οδών. Κατόπιν  γεύμα καθ’ οδών επί της εθνικής οδού. Συνεχίζουμε για την όμορφη ΘΕΣ/ΝΙΚΗ, επίσκεψη στον Λευκό Πύργο, στην Πλατεία Αριστοτέλους και βόλτα στον παραλιακό δρόμο με θέα τον Θερμαϊκό. Συνεχίζουμε για ΑΓΧΙΑΛΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο ‘’ KORNILIOS PALACE 4**** ‘’. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κυριακή 26/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΠΕΛΛΑ, επίσκεψη(προαιρετική) στον Αρχαιολογικό χώρο και το Μουσείο της. Πλήθος επισκεπτών συρρέουν απ’ όλες τις γωνιές του πλανήτη για να δουν από κοντά την Αγορά της Πέλλας και τα ευρήματα των ανασκαφών της Αρχαίας πόλης που γνώρισε πρωτοφανή πολιτιστική και οικονομική ανάπτυξη στην εποχή της. Εν συνεχεία για ΛΟΥΤΡΑΚΙ και φτάνουμε στα ξακουστά ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ επίσκεψη(μπάνιο προαιρετικό). Κατόπιν γεύμα στην περιοχή. Συνεχίζουμε για ΕΔΕΣΣΑ επίσκεψη στους περίφημους καταρράκτες της. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

 

Κ. Δευτέρα 27/2/2017

Μετά το πρωινό αναχώρηση για το γραφικό ΛΙΤΟΧΩΡΟ στις πλαγιές του ΟΛΥΜΠΟΥ όπου και θα φτάσουμε στην Μονή ΑΓ. ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ για να απολαύσουμε την πανοραμική θέα της περιοχής και τον Θερμαϊκό κόλπο, ακολουθεί επίσκεψη στο χωριό. Εν συνεχεία για την περιοχή του ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο (‘’ OLYMPUS THEA BOUTIQKE ‘’ 4****) όπου θα έχουμε το Σαρακοστιανό μας γεύμα σε μπουφέ με διάφορα νηστίσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί, προσφορά του γραφείου μας.  Συνεχίζουμε για ΛΑΜΙΑ - ΑΘΗΝΑ στάσεις καθ’ οδών. ΟΜΟΝΟΙΑ - ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΙΜΗ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ : 130 Η/Β

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

1) Το εισιτήριο του πούλμαν

2) το ξενοδοχείο ‘’ KORNILIOS PALACE ‘’ 4**** σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΓΧΙΑΛΟ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ

3) τα 2 πρωινά σε μπουφέ

4) τα 2 Δείπνα σε μπουφέ

5) Το Σαρακοστιανό γεύμα σε μπουφέ την Καθαρά Δευτέρα, ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ

6) Αρχηγό - Συνοδό

7) Φ.Π.Α.

Start your journey