Αξέχαστο Πάσχα στο Delphi Beach!!

Αξέχαστο Πάσχα στο Delphi Beach!!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

14/4

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
180
αναλυτικά

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΡΑΧΩΒΑ-ΔΕΛΦΟΙ ΙΤΕΑ-ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ ΑΝΩ ΧΩΡΑ-ΕΛΑΤΟΥ-ΝΗΣΟΣ ΤΡΙΖΟΝΙΑ ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ-ΛΙΔΩΡΙΚΙ-ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ
Start your journey

Μ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 

 

Αναχώρηση 08.00πμ. από ΠΕΙΡΑΙΑ 08:20 από ΑΘΗΝΑ για περιοχή ΤΑΝΑΓΡΑΣ(ΕΟ) στάση, και στη συνέχεια για  ΔΕΛΦΟΥΣ, παραμονή για επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο. Συνεχίζουμε  για την παραλιακή ΙΤΕΑ όπου και η παραμονή μας για γεύμα.Κατόπιν για ΕΡΑΤΕΙΝΗ.Αφιξη και τακτοπoίηση στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ παρακολούθηση   της περιφοράς του Επιταφίου και στη συνέχεια νηστίσιμο δείπνο.Διανυκτέρευση.


Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ:

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για μια ενδιαφέρουσα διαδρομή που θα μας οδηγήσει στα ορεινα χωριά της Ναυπακτίας.Πρωτος μας σταθμός η γραφική ΕΛΑΤΟΥ ενώ συνεχίζοντας θα επισκεφτούμε την καταπράσινη ΑΝΩ ΧΩΡΑ .Το μεσημέρι επιστρέφουμε στη πόλη της ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ όπου θα έχουμε παραμονή για γεύμα και στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας.Χρόνος ελεύθερος και το βράδυ παρακολούθηση της λειτουργίας της Ανάστασης, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει το πατροπαράδοτο Αναστάσιμο δείπνο σε πλουσιο μπουφέ. Διανυκτέρευση.


ΚΥΡΙΑΚΗ   ΠΑΣΧΑ:

 

Μετά το πρωινό ξεκινάει στους χώρους της πίσινας το σερβίρισμα των πασχαλινών ουζομεζέδων μαζί με το παραδοσιακό ψήσιμο των αρνιών σε ένα πλούσιο λαμπριάτικο  μπουφέ και το πασχαλινό γλέντι κορυφώνεται με ζωντανή μουσική και χορό από παραδοσιακό συγκρότημα. Το απογευμα θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε τη καταπράσινη Νήσο Τριζόνια,τον κρυφό θησαυρό του Κορινθιακού ο οποίος γοητεύει τον επισκέπτη με το κοσμοπολιτικο λιμανάκι του αλλά και τη γαλήνη του φυσικού τοπίου .Επιστροφή στο ξενοδοχείο.Διαν/ση.


ΔΕΥΤΕΡΑ:

 

Μετά το πρωινό αναχώρηση για γραφική διαδρομή προς  το ορεινό ΛΙΔΩΡΙΚΙ και εν συνεχεία προς ΦΡΑΓΜΑ ΜΟΡΝΟΥ.Έπειτα θα κατηφορίσουμε προς το παραλιακό ΓΑΛΑΞΕΙΔΙ  το οποίο είναι χτισμένο σε μικρό φιόρδ γνωστό για τα παραδοσιακά αρχοντικά του από την εποχή των ξακουστών καραβοκύρηδων  όπου και η παραμονη μας  για γεύμα. Το απόγευμα παίρνουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεση στάση στη κοσμική ΑΡΑΧΩΒΑ και στη συνέχεια για ΑΘΗΝΑ/ ΠΕΙΡΑΙΑ.

 

Τιμή :  180,00  €  κατ άτομο σε δίκλινο
Τιμή :  240,00  € μονόκλινο

 

 


Περιλαμβάνονται:

 

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν, 3 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο DELPHI BEACH 4* ,3 πρωινά μπουφέ ,Δείπνο τη Μ.Παρασκευή,Αναστάσιμο δείπνο  και πλούσιο Πασχαλινό γεύμα με  ζωντανή μουσική σε μπουφέ, Αρχηγός-Συνοδός, ΦΠΑ.

Start your journey