ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ZAANSE SCHANS & VOLENDAM

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ZAANSE SCHANS & VOLENDAM

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

Κάθε Τετάρτη από: 10/1 έως: 14/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
485
αναλυτικά

Ολλανδία

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Start your journey

1Η ΗΜΕΡΑ : ΑΘΗΝΑ – ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ  

Άφιξη στο αεροδρόμιο “Schiphol”. Αναχώρηση  άμεσα, για την περιήγησή μας στην πόλη του Άμστερνταμ. Αναλυτική ενημέρωση για τις δυνατότητες αναγνώρισης της πόλης. Ο παραδοσιακός “Μύλος του Rembrandt” στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», η “Heineken”, το επιβλητικό “Rijksmuseum”, η πανύψηλη «Δυτική Εκκλησία»,το «μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά», ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός, είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Μεταφορά στο ξενοδοχείο και τακτοποίηση στα δωμάτιά σας. Διανυκτέρευση.

 

2Η ΗΜΕΡΑ : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ (ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ, «ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ, ΝΤΕΛΦΤ, ΧΑΓΗ»)

Πρωινό και η ημέρα ελεύθερη. Προαιρετική ημερήσια εκδρομή Ρότερνταμ, Ντέλφτ και Χάγη. (ROTTERDAM: Το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι του κόσμου με τους ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής αξίας οικοδομήματα και τις εντυπωσιακές γέφυρες  «Willem & Erasmus». DELFT: η πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. DEN HAAG: η έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου με το περίφημο Παλάτι της Ειρήνης, τα μοναδικής αξίας κτήρια που στεγάζουν Υπουργεία και Πρεσβείες καθώς και τη μεγαλύτερη και κοσμική παραλία της Ολλανδίας “Scheveningen”. Διανυκτέρευση.

 

3Η ΗΜΕΡΑ : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΕΚΔΡΟΜΗ ZAANSE SCHANS & VOLENDAM

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για το παραδοσιακό χωριό Zaanse Schans και το γνωστό, ψαράδικο χωριό Βόλενταμ. Στο παραδοσιακό χωριό Zaanse Schans που θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Συνεχίζουμε για το γραφικό λιμανάκι του Βόλενταμ. Εδώ θα έχουμε την δυνατότητα να περπατήσουμε και να ψωνίσουμε στα μαγαζάκια της περιοχής. Το απόγευμα επιστροφή στο Άμστερνταμ και ελεύθερος στην διάθεση σας. Διανυκτέρευση.

 

4Η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ  

Πρωινό και η ημέρα στη διάθεσή σας για βόλτες και αγορές στην όμορφη πόλη. Για όσους το επιθυμούν προτείνουμε επίσκεψη στα φημισμένα μουσεία Van Gogh και Rijks. Διανυκτέρευση.

 

5Η ΗΜΕΡΑ : ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ –  ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για το αεροδρόμιο και την πτήση της επιστροφής.

 

Σημείωση: Η σειρά του προγράμματος ενδέχεται ν'αλλάξει χωρίς καμία παράλειψη.

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα – Άμστερνταμ – Αθήνα (χειραποσκευή 10 κιλών).
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ στο ξενοδοχείο σας.
  • 4 διανυκτερεύσεις με πρωινό καθημερινά.
  • Πανοραμική ξενάγηση πόλης.
  • Εκδρομή στα ψαροχώρια του Zaanse Scans & Βόλενταμ.
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου μας.
  • Βασική ταξιδιωτική ασφάλιση αστικής ευθύνης βάσει των διατάξεων της Ε.Ε.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ :

  • Φόροι αεροδρομίων 165€.
  • Παραδοτέα αποσκευή
  • Είσοδοι σε επισκεπτόμενους χώρους, μουσεία. 
Start your journey