ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

From 4 to 5 days

Αναχωρήσεις

13/4 ● 28/4 ● 18/5 ● 15/6

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
495
αναλυτικά

Ολλανδία

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα – Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και αναχώρηση για το Άμστερνταμ με την KLM . Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο NOVOTEL AMSTERDAM CITY  4*  (www.novotel.coml  ) ή σε ένα από τα ξενοδοχεία της γνωστής αλυσίδας BEST WESTERN . Το βράδυ ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει σε μία βόλτα στα περίφημα κόκκινα φανάρια...την γνωστή Red Light District.

 

2η μέρα: Άμστερνταμ & κρουαζιέρα στα κανάλια

Μπουφέ πρόγευμα και αναχώρηση για την περιήγηση μας στη πόλη που μας φιλοξενεί. Θα γνωρίσουμε μεταξύ άλλων τα Βασιλικά Ανάκτορα, την πλατεία Ρέμπραντ, τα Μουσεία, Rijks, Van Gogh (έξοδα ατομικά χωρίς ξενάγηση), το κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό και τα άλλα αξιοθέατα της πόλης. Στην συνέχεια απολαύστε μία κρουαζιέρα στα κανάλια δώρο του γραφείου μας.

 

3η μέρα: Άμστερνταμ – Zaanse Scans - Βόλενταμ

Μπουφέ πρόγευμα και σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders αλλά και τα μικρά κανάλια . Στο παραδοσιακό χωριό Zaanse Scans που θα επισκεφθούμε θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων . Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο.

 

4η μέρα: Άμστερνταμ - Ρότερνταμ, Ντέλφτ, Χάγη (προαιρετική εκδρομή)

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερη μέρα. Σήμερα σάς προτείνουμε (έξοδα ατομικά)μι ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη. Θα θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας. Στη συνέχεια, θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, μία ιστορική πόλη με το πανέμορφο μεσαιωνικό κέντρο  Τέλος, θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβούλιο, καθώς και την μεγαλύτερη κοσμική παραλία της Ολλανδίας, τη Scheveningen. Επιστροφή στο ξενοδοχείο , διανυκτέρευση  

 

5η μέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα.

Πρωινό και  μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για  την πτήση της επιστροφής μας .

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Οι εβδομαδιαίες αναχωρήσεις πραγματοποιούνται με πτήσεις της AEGEAN και περιλαμβάνουν μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και την ξενάγηση πόλης . Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας. 

 

Πτήσεις:

Start your journey