Αμστερνταμ

Αμστερνταμ

Γιατι να πάτε: 
Το Άμστερνταμ είναι μια από τις ομορφότερες, μικρές πόλεις στον κόσμο. Τα κανάλια, τα παγκοσμίου φήμης μουσεία και τα ιστορικά αξιοθέατα το καθιστούν μια από τις πιο ρομαντικές και ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης. Εδώ, τη ζωή και την κουλτούρα χαρακτηρίζει η έννοια της ανοχής και της ποικιλομορφίας. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα μιας μεγάλης πόλης: τον πολιτισμό, τη νυχτερινή ζωή, τα διεθνή εστιατόρια, εξυπηρετικό συγκοινωνιακό δίκτυο - ενώ ταυτόχρονα είναι μια ήσυχη πόλη, με ανύπαρκτο κυκλοφοριακό πρόβλημα χάρη στους "υδάτινους δρόμους" (κανάλια) που την διασχίζουν ολόκληρη. Οι αποστάσεις μέσα στην πόλη είναι μικρές και μπορείτε να φθάσετε γρήγορα και εύκολα στον προορισμό σας. Για μια πιο αυθεντική εμπειρία προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε ποδήλατο!

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

4 days

Αναχωρήσεις

16/2 ● 23/2 ● 2/3 ● 9/3 ● 16/3 ● 23/3 ● 30/3

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
445
αναλυτικά

Ολλανδία

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Start your journey

1η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Συγκέντρωση στo αεροδρόμιο και πτήση για το πανέμορφο Άμστερνταμ, τη «Βενετία του Βορρά». Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Στη συνέχεια θα περιηγηθούμε στην πόλη που είναι χτισμένη στις εκβολές του ποταμού Άμστελ και περιβάλλεται από δεκάδες κανάλια, γέφυρες και μεσαιωνικές κατοικίες. Ο παραδοσιακός «Μύλος του Rembrandt» στις όχθες του ποταμού Άμστελ, το εντυπωσιακό Στάδιο Αρένα, η Heineken, το επιβλητικό Rijksmuseum, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός είναι μερικά από τα πολλά στοιχεία μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Κατόπιν θα ξεναγηθούμε στο μεγαλύτερο εργοστάσιο κοπής διαμαντιών της πόλης, το Coster Diamonds, όπου θα παρακολουθήσουμε τη διαδικασία κοπής των διαμαντιών και θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ένα μέρος της μεγάλης συλλογής του οίκου. Θα ολοκληρώσουμε την ξενάγησή μας με μια κρουαζιέρα στα κανάλια της πόλης. Διανυκτέρευση.

 

2η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΕΚΔΡΟΜΗ ΒΟΛΕΝΤΑΜ, ΜΑΡΚΕΝ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Σήμερα θα επισκεφτούμε τα γνωστά ψαροχώρια Μάρκεν και Βόλενταμ, που βρίσκονται σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στη Βόρεια Θάλασσα. Στα χωριά αυτά, αρκετοί από τους κατοίκους τους συνεχίζουν να είναι ντυμένοι παραδοσιακά. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και θα επισκεφτούμε ένα τοπικό παραδοσιακό τυροκομείο, όπου «η μικρή Ολλανδέζα», ντυμένη με την παραδοσιακή της φορεσιά, θα μας εξηγήσει πώς παρασκευάζουν τα τυριά και, φυσικά, θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 

3η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

Ημέρα ελεύθερη για βόλτες, αγορές και επισκέψεις σε αξιοθέατα. Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε τα φημισμένα μουσεία Βαν Γκογκ (Van Gogh), με τη μεγαλύτερη συλλογή πινάκων του Ολλανδού ζωγράφου Βαν Γκογκ, αλλά και άλλων σύγχρονών του καλλιτεχνών, καθώς και Rijks (Ρικσμουζέουμ) - το καλύτερο μουσείο του Άμστερνταμ και ένα από τα καλύτερα του κόσμου, στο οποίο εκτίθενται ως επί το πλείστον φημισμένοι πίνακες του ολλανδικού χρυσού αιώνα, όπως των Ρεμπράντ, Βερμεέρ, Φρανς Χαλς και άλλων μεγάλων ζωγράφων. Διανυκτέρευση.

 

4η ΗΜΕΡΑ: ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ - ΑΘΗΝΑ/ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ/ΛΑΡΝΑΚΑ

Μεταφορά  στο αεροδρόμιο και πτήση για την Αθήνα.

 

Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό.
Το τελικό ενημερωτικό αποστέλλεται περίπου 3-5 ημέρες πριν από την εκάστοτε αναχώρηση.

 

ΠΤΗΣΕΙΣ

Αριθμός Πτήσης

Διαδρομή

(Από Þ Προς)

Ώρα

Αναχώρησης

Ώρα ?φιξης

A3 616

ΑΘΗΝΑ - ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ

08:00

11:25

A3 619

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ – ΑΘΗΝΑ

17:00

21:20

 

 

 

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης.
  • 4 διανυκτερεύσεις στο ?μστερνταμ σε ξενοδοχείο επιλογής σας.
  • Πρωινό μπουφέ καθημερινά.
  • Μεταφορές από και προς τo αεροδρόμιο εξωτερικού.
  • Εκδρομές, περιηγήσεις, μετακινήσεις, ξεναγήσεις, όπως αυτές περιγράφονται αναλυτικά στο πρόγραμμα.
  • Οι φόροι των πόλεων και των ξενοδοχείων καθώς και τα φιλοδωρήματα περιλαμβάνονται στην τελική τιμή και δεν πληρώνονται τοπικά, όπως συμβαίνει συνήθως.
  • Έμπειρος Έλληνας τοπικός αρχηγός - συνοδός με ειδικές γνώσεις και άδεια ξενάγησης.
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

  • Φόροι αεροδρομίων, επιβάρυνση καυσίμων & επιπλέον πακέτο ασφάλειας, τα οποία καταβάλλονται υποχρεωτικά στην Αθήνα. Επιπλέον πακέτο ασφάλειας (ατυχήματος, απώλειας αποσκευών, δαπάνες επαναπατρισμού λόγω ατυχήματος ή ασθένειας, δαπάνες για έξοδα επέκτασης ταξιδιού λόγω ατυχήματος, δαπάνες για έξοδα επίσκεψης συγγενούς στο εξωτερικό, δαπάνες για επείγουσα επιστροφή στην Ελλάδα, απώλεια ταξιδιωτικών εγγράφων και έξτρα καλύψεων, όπως ιατροφαρμακευτικές και νοσοκομειακές δαπάνες, ασφάλεια προκαταβολής κ.ά.). Ζητήστε πληροφορίες από το τμήμα κρατήσεων για την ακριβή περιγραφή των καλύψεων, το ύψος για την κάθε μια κάλυψη και τους όρους των καλύψεων για αποφυγή παρεξηγήσεων: 200€
  • Είσοδοι σε μουσεία και αξιοθέατα, φιλοδωρήματα, αχθοφορικά.
 
Start your journey