ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ

Γιατι να πάτε: 
Οδοιπορικό στη Θράκη και την Αδριανούπολη

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

3 days

Αναχωρήσεις

23/12

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
185
αναλυτικά

ΠΟΜΑΚΟΧΩΡΙΑ - ΛΙΜΝΗ ΒΙΣΤΩΝΙΔΑΣ - ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ - ΞΑΝΘΗ - ΣΟΥΦΛΙ - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ - ΚΑΒΑΛΑ
Start your journey

1η Ημέρα: 

Αναχώρηση 07.00πμ απο ΠΕΙΡΑΙΑ και 07:20 από ΑΘΗΝΑ με πρώτη ημίωρη στάση   για καφέ στην περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας με στάση στη περιοχή της ΛΑΡΙΣΑΣ για προαιρετικο γεύμα και από εκεί  μέσω της κοιλάδας των ΤΕΜΠΩΝ διασχιζουμε την ΚΑΤΕΡΙΝΗ και παρακάμπτουμε τη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ για να οδηγηθούμε μέσω της ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ στη πόλη της ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ.Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.Δείπνο.Διανυκτέρευση. 

 

2η Ημέρα:

Πρωινό και αναχώρηση μέσω ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ και ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ για τις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και τα Ελληνοτουρκικά σύνορα, όπου μετά τον απαραίτητο έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων, (ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ή ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ με ΕΞΑΜΗΝΗ ΙΣΧΥ )θα εισέλθουμε στην ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις Ελληνικές γειτονιές, τα Μουσουλμανικά Τεμένη, αλλά και το ΚΑΡΑΓΑΤΣ, το σιδηροδρομικό σταθμό της Γαλλικής Εταιρείας   που στάθμευε το ΟΡΙΑΝ ΕΞΠΡΕΣ. Χρονος ελεύθερος στην αγορά της πόλης.Επιστροφή το απόγευμα με ενδιάμεση στάση στο ΣΟΥΦΛΙ και από εκεί για το ξενοδοχείο μας στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ . Το βράδυ θα απολαύσουμε το εορταστικό μας  ρεβεγιόν  με ζωντανή μουσική,πλούσιο μενού και δωρεάν πακέτο ποτών.Διανυκτέρευση.

 

3 η Ημέρα:

Πρωινό και μια ακόμη όμορφη εκδρομή ξεκινά. αρχικά για τη λίμνη ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ -όπου θα περιηγηθούμε στον υδροβιότοπο της- και για τη λιμνοθάλασσα του ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ με το γραφικό εκκλησάκι του Αγ.Νικολάου το οποίο είναι προσβάσιμο με πλωτή ξύλινη γέφυρα .Κατόπιν για τη καταπράσινη περιοχή της Σταυρούπολης και τη ΣΜΙΝΘΗ,ένα από τα χαρακτηριστικά χωριά των Πομάκων και από εκεί για  την  ΞΑΝΘΗ όπου και θα περιηγηθούμε στην παλιά πόλη με τα γραφικά στενά της.Παραμονή για γεύμα και το απόγευμα επιστροφή στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ και επίσκεψη στο κέντρο της πόλης. Δείπνο.Διανυκτέρευση.                      
4η Ημέρα: Πρωινό και αναχώρηση για σύντομη επίσκεψη στην παραλιακή πόλη της ΚΑΒΑΛΑΣ. Κατόπιν για ΛΑΡΙΣΑ ΕΟ για προαιρετικό γεύμα. Ακολούθως με ενδιάμεση στάση στη περιοχή της ΛΑΜΙΑΣ θα φτάσουμε το βράδυ σε ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ.

Τιμή :185 ,00  € κατ΄άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
Τιμή :245 ,00 € μονόκλινο

 

Περιλαμβάνονται:

Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν , 3 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο CHRIS&EVE 4* στη ΚΟΜΟΤΗΝΗ,3 πρωινά μπουφέ , 3 δείπνα  ένα εκ των οποίων το εορταστικό  ρεβεγιόν 24 /12  με ζωντανή μουσική και δωρεάν κρασί και αναψυκτικά,φόρος διαμονής,Αρχηγός - Συνοδός, Ασφάλεια αστικής & επαγγελματικής ευθύνης,Φ. Π. Α.    

Start your journey