Άμστερνταμ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018)

Άμστερνταμ (ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2018)

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

26/7 ● 2/8 ● 11/8 ● 17/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
595
αναλυτικά

ΑΜΣΤΕΡΝΤΑΜ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ με την KLM. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο NOVOTEL AMSTERDAM CITY 4* (www.novotel.com). Το βράδυ ετοιμαστείτε για μία βόλτα με τον αρχηγό μας στα περίφημα κόκκινα φανάρια... την γνωστή Red Light District. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

2η μέρα: Άμστερνταμ, Ξενάγηση, Κρουαζιέρα στα κανάλια/Δώρο του Γραφείου μας

Πρωινή περιήγηση στην πανέμορφη πόλη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα δούμε μεταξύ άλλων τα Βασιλικά Ανάκτορα, την πλατεία Ρέμπραντ, τον κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό κ.ά. Στη συνέχεια θα απολαύσετε μία κρουαζιέρα στα κανάλια της "Βενετίας του Βορρά" - δώρο του Γραφείου μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

 

3η μέρα: Άμστερνταμ - Zaanse Schans - Βόλενταμ - Άμστερνταμ

Σήμερα θα διασχίσουμε το κλασικό τοπίο της Ολλανδικής εξοχής με τα Polders και τα μικρά κανάλια. Στο φημισμένο και πανέμορφο χωριό Zaanse Schans θα θαυμάσουμε τους παραδοσιακούς ανεμόμυλους και θα έχουμε την ευκαιρία να επισκεφθούμε την φάμπρικα των ξυλοπάπουτσων. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το γραφικό λιμανάκι του Volendam, όπου θα απολαύσουμε το γεύμα μας σε τοπικό εστιατόριο. Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

4η μέρα: Άμστερνταμ, Ελεύθερη μέρα (Προαιρετική εκδρομή: Ρότερνταμ, Ντελφτ, Χάγη)

Ελεύθερη μέρα για βόλτες, επισκέψεις σε διάφορα αξιοθέατα της πόλης και σε μουσεία (Rijks, Van Gogh). Επίσης, σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή (έξοδα ατομικά) στις φημισμένες πόλεις Ρότερνταμ (το μεγαλύτερο εμπορικό λιμάνι της Ευρώπης και από τα μεγαλύτερα παγκοσμίως), Ντελφτ (η "Πόλη των Πριγκίπων", παγκοσμίως γνωστή για τα κεραμικά της) και Χάγη (έδρα του Διεθνούς Δικαστηρίου και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου). Επιστροφή στο Άμστερνταμ το απόγευμα. Διανυκτέρευση.

 

5η μέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα

Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής στην Αθήνα.

 

Σημείωση:

Οι ανωτέρω εκδρομές, επισκέψεις ενδέχεται να πραγματοποιηθούν με διαφορετική σειρά, χωρίς να παραλειφθεί κάτι. Τελικό πρόγραμμα με το ενημερωτικό σας.

Start your journey