Άμστερνταμ

Άμστερνταμ

Λεπτομέρειες

Διάρκεια:

5 days

Αναχωρήσεις

25/7 ● 1/8 ● 8/8 ● 15/8

Τιμές από:

Τιμές (μικρό): 
545
αναλυτικά

Άμστερνταμ - Μάρκεν – Βόλενταμ
Start your journey

1η μέρα: Αθήνα - Άμστερνταμ (ξενάγηση)

Συγκέντρωση στο αεροδρόμιο και πτήση για το Άμστερνταμ με την «KLM». Άφιξη στο αεροδρόμιο «Schiphol», συνάντηση με τον αρχηγό μας και ξεκινάμε για την πρώτη μας γνωριμία με την πόλη του Άμστερνταμ. Ο παραδοσιακός Μύλος του Rembrandt στις όχθες του ποταμού Amstel, το εντυπωσιακό «Στάδιο Αρένα», η «Heineken», το επιβλητικό Rijksmuseum, η πανύψηλη Δυτική Εκκλησία, το μοναδικό Παλάτι του Βασιλιά, ο «πλωτός» Κεντρικός Σταθμός είναι μερικά από τα πολλά αξιοθέατα μιας πόλης που «επιπλέει» στη θάλασσα. Ολοκληρώνουμε την περιήγησή μας στην πλατεία των μουσείων και κατόπιν σε ένα από τα μεγαλύτερα Αδαμαντοποιεία της πόλης, το γνωστό οίκο «Coster Diamonds», για να παρακολουθήσετε τη διαδικασία κοπής και επεξεργασίας των διαμαντιών με Ελληνόφωνη παρουσίαση των τεχνικών επεξεργασίας. Μεταφορά στο ξενοδοχείο μας και τακτοποίηση. Το βράδυ ο αρχηγός μας θα είναι διαθέσιμος να σας συνοδέψει προαιρετικά σε μια βόλτα στα περίφημα «κόκκινα φανάρια», τη γνωστή Red Light District, την πλατεία Dam και το κέντρο του Amsterdam (μετάβαση με τραμ και υπόδειξη ως προς τον τρόπο χρήσης του).

 

2η μέρα: Άμστερνταμ - Ψαροχώρια Marken και Volendam

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για τα γνωστά ψαράδικα χωριά Marken και Volendam. Θα κάνουμε βόλτα στα στενά σοκάκια τους και στο γραφικό λιμανάκι του Volendam. Κατά τη διάρκεια της εκδρομής θα επισκεφθούμε ένα παραδοσιακό τυροκομείο, όπου η… μικρή Ολλανδέζα, ντυμένη με παραδοσιακή φορεσιά, θα μας εξηγήσει πώς φτιάχνουν τα τυριά και στη συνέχεια θα έχουμε τη δυνατότητα να δοκιμάσουμε τις γεύσεις τους.

 

3η μέρα: Άμστερνταμ - (προαιρετικά Ρότερνταμ - Ντελφτ - Χάγη)

Μπουφέ πρόγευμα και ημέρα ελεύθερη. Σήμερα σας προτείνουμε μια προαιρετική ημερήσια εκδρομή στο Ρότερνταμ, το Ντελφτ και τη Χάγη (κόστος 80 €). Θα θαυμάσουμε στο Ρότερνταμ το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Ολλανδίας, τους επιβλητικούς ουρανοξύστες, τα πιο μοντέρνα και ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής κτίρια και τις γέφυρες Villem και Erasmus. Στη συνέχεια θα επισκεφθούμε το Ντελφτ, την πρώτη πρωτεύουσα του Ολλανδικού κράτους, μια ιστορική πόλη με το πανέμορφο Μεσαιωνικό κέντρο της και τους μεγαλόπρεπους βασιλικούς ναούς. Τέλος, θα επισκεφθούμε τη Χάγη, έδρα των Διεθνών Δικαστηρίων και του Ολλανδικού Κοινοβουλίου, με το περίφημο «παλάτι της Ειρήνης», τα μοναδικής ομορφιάς κτίρια που σήμερα στεγάζουν πρεσβείες και υπουργεία.

 

4η μέρα: Άμστερνταμ (ελεύθερη μέρα)

Ημέρα ελεύθερη στη διάθεσή σας για βόλτα στα στενά σοκάκια της πόλης ή για μια κρουαζιέρα στα πολυάριθμα ρομαντικά κανάλια της.

 

5η μέρα: Άμστερνταμ - Αθήνα

Μπουφέ πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος μέχρι τη μεταφορά μας στο αεροδρόμιο για την πτήση της επιστροφής.

Κόστος κατ’ άτομο

Αναχωρήσεις

Early Booking

Δίκλινο

Μονόκλινο

Παιδί

25/07, 01, 08, 15/08

545€

595€

+160€

495€

 

Περιλαμβάνονται:

  • Αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα - Άμστερνταμ - Αθήνα με KLM
  • Μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο
  • Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Ozo 4* ή παρόμοιο
  • Μπουφέ πρόγευμα καθημερινά
  • Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις, ξεναγήσεις ως άνω πρόγραμμα
  • Τοπικός Ελληνόφωνος συνοδός - ξεναγός
  • Υπηρεσίες τοπικού αντιπροσώπου
  • Ασφάλεια Αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική για τους εκδρομείς έως 75 ετών

 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Φόροι αεροδρομίου & επίναυλοι καυσίμων € 165.
  • Aχθοφορικά, φιλοδωρήματα, είσοδοι σε μουσεία, μνημεία & λοιπά αξιοθέατα, και ότι δεν αναφέρεται στα προσφερόμενα.

 

Πτήσεις

Ημ/νια

Από

Προς

Αναχώρηση

Άφιξη

Αριθμός Πτήσης

25/07, 01, 08, 15/08

Αθήνα

Άμστερνταμ

06.00

08.30

KL 1572

29/07, 05, 12, 19/08

Άμστερνταμ

Αθήνα

20.55

01.10

KL 1581

Start your journey