Amsterdam πακέτα διακοπών | Ταξίδι στο Θρυλικό Βορρά

Πολλοί τουρίστες νομίζουν οτι το Άμστερνταμ είναι μια πόλη για αμαρτίες, μα η αλήθεια είναι οτι είναι μια πόλη ελευθερίας. Και στην Ελευθερία, οι περισσότεροι άνθρωποι ανακαλύπτουν αμαρτία...

 John Green " Το λάθος στα άστρα μας"

Πακέτα διακοπών  για Αμστερνταμ

 

 Πανέμορφα κανάλια που απλώνονται και αλληλοσυνδέονται μεταξύ τους και περικυκλώνουν φιδίσια λιθόστρωτα δρομάκια, ελάχιστα αυτοκίνητα, πολλά ποδήλατα. Είναι μια πραγματική μαγεία να περιηγείσαι αυτή τη πολυσύνθετη αλλα εντελώς φυσική για ανθρώπους πόλη.

Στη περιήγηση θα δείτε, δίπλα δίπλα παρακαλώ, γκαλερί τέχνης και σέξ μαγαζιά και τα διάσημα καφε που πουλάνε μαριχουάνα στην ίδια ευθεία  με μουσεία και πάρκα για παιδιά. Ο καθένας θα βρεί αυτό που ψάχνει στο Amsterdam, τα έχει όλα σε αφθονία είναι ενας παγκόσμιος ταξιδιωτικός προορισμός, ενα απο τα σημεία της πανέμορφης Ευρώπης μας που αξίζει να πάτε ταξίδι. Εαν επιθυμείτε, οργανώστε το ταξίδι στο Αμστερνταμ με το ταξιδιωτικό μας γραφείο ή κλείστε ενα απο τα πακέτα για Αμστερνταμ που διαθέτουμε, γνωρίζουμε σφαιρικά το Αμστερνταμ... 

 

Διαμονή στο Αμστερνταμ

400 Ξενοδοχεία απλωμένα στην πόλη σε διάφορες περιοχές. Το που θα μείνετε εξαρτάται απο το είδος των διακοπων που θέλετε να κάνετε στο Αμστερνταμ. Έχουμε διαμορφώσει πολύ καλές σχέσεις με επιλεγμένα ξενοδοχεία και μπορούμε να πετύχουμε πολύ φιλικές τιμές για οικογένειες η μεμονωμένα άτομα. 
Πάρτε μας τηλέφωνο στο 211 64 50 978 και θα σας βρούμε την καλύτερη λύση για τις διακοπές σας η το εμπορικό ταξίδι σας. Το Amsterdam είναι μια πόλη με μερικές απο τις μεγαλύτερες παγκόσμιες εμπορικές εκθέσεις.

 

Φαγητό στο Αμστερνταμ

Είναι μια πολυπολιτισμική πόλη. Έχει κουζίνες όλου του κόσμου. Δοκιμάστε μια Αργεντίνικη μπριζόλα, βάφλες και χοντροκομμένες τηγανιτές πατάτες που σε στιλώνουν αμέσως ειδικά ότα έχει πολύ κρύο. Παραδοσιακά ολλανδικά φαγητά που σας συνιστούμε να δοκιμάσετε είναι:


Poffertjes: Τηγανίτες

φαγητό στο αμστερνταμ

 

Bitterballen: Μαζί με τον καφέ σας η τη μπύρα είναι τέλειο σνακ.

φαγητό στο αμστερνταμ

StroopWafels: Βάφλες

φαγητό στο αμστερνταμ | πακέτα Αμστερνταμ

Rookworst: Παραδοσιακό Λουκάνικο

Παραδοσιακό λουκάνικο Αμστερνταμ | Πακέτα για Αμστερνταμ

Koffie Verkeerd: Φτιάχνεται μόνο στο Αμστερνταμ

φαγητό στο αμστερνταμ | πακέτα διακοπων Αμστερνταμ

Hollandse Nieuwe Haring: Ψάρι σχεδόν σαν Σούσι

φαγητό στο αμστερνταμ | πακέτα διακοπων Αμστερνταμ

Goudse Kaas: Παραδοσιακό ολλανδέζικο τυρί

φαγητό στο αμστερνταμ | πακέτα διακοπων Αμστερνταμ

Chocoladeletter: Σοκολάτες

φαγητό στο αμστερνταμ | πακέτα διακοπων Αμστερνταμ

Τι να κάνετε | αξιοθέατα Αμστερνταμ.

Είναι μια πόλη γεμάτη Μουσεία και είναι η πόλη με τη μεγαλύτερη πυκνότητα μουσείων στο ιστορικό της κέντρο. Πολιτιστικό επίκεντρο είναι το περίφημο και παγκοσμίου φήμης Μουσείο του Βαν Γκογκ που πρέπει να δείτε οπωσδήποτε και να θαυμάστε ζωντανά την ενέργεια που εκπέμπουν οι πινακες του τρελλού καλλιτέχνη. Δείτε επίση το Rijksmuseum με τη μεγαλύτεη συλλογή πινάκων του Ρεμπραντ καθώς και το μουσείο της Αννα Φρανκ. 

Υπάρχουν 40 δημόσια πάρκα μεγάλου μεγέθους μέσα στην πόλη παρακαλώ, και 30 δημόσιες αγορές με πάνω απο 10 000 μαγαζία απο όλο τον κόσμο. Περπατήστε ανάμεσα στα κανάλια και πάρτε το δείνο σας σε κάποιο παρακαναλιακό μαγαζί δίπλα στη φωτία με παλιά ξύλινα δάπεδα. Υπάρχουν σημεία και καφέ σε ανεμόμυλους, καράβια, πύργους και αρχαία κτίρια.

 

Πραγματικά είναι ενα απο τα καλύτερα ταξίδια μας και έχουμε σχεδιάσει διάφορα Πακέτα διακοπών για Αμστερνταμ, οργανωμένα ταξίδια και ατομικά ταξίδια που θα σας ενθουσιάσουν. Πάρτε μας ενα τηλέφωνο στο 211 6450978 , εγγραφείτε στο ταξιδιωτικό μας newsletter μας ή απλά περάστε να μας δείτε (είμαστε στη Στάση Μετρο Αμπελόκηποι) για να σας δώσουμε πληροφοριακό υλικό.

 

Το χιλιόμιλο ταξίδι ξεκινά πάντα με ένα βήμα...

 

Κατηγορία: