Ταξίδια με Xilouris στο γαλάζιο πλανήτη

Ο προορισμός κάποιου δεν είναι ποτέ ενα μέρος αλλά ενας νέος τρόπος να βλέπεις τη ζωή και τη φύση

 

Σχεδιάζουμε και δημιουργούμε ταξίδια χειροποίητα επειδή γνωρίζουμε και έχουμε ταξιδέψει εκεί.. Στα οργανωμένα ταξίδια μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μικρές ομάδες για να δημιουργηθούν φίλοι και συνταξιδιώτες που θα μείνουν και μετά το ταξίδι.. 

Ταξίδια

 

Ο χρόνος έχει πολύ μεγάλη σημασία σε ενα ταξίδι, είναι ο πιο σημαντικός και πρέπει να διαχειριστεί αρμονικά σε ενα ταξίδι για να ξεκουραστεί ο νούς και το σώμα. Γιαυτό δεν έχουμε τη λογική να φορτώνουμε δραστηριότητες και πράγματα στα ταξίδια μας αλλά να αφαιρούμε και να έχουν οι ταξιδιώτες πολλές επιλογές ανάλογα με τη διάθεσή τους και το ρυθμό τους.

 

Ταξίδια

Ωραίες οι εικόνες απο τα κεντρικά σημεία και το glamour που τα διέπουν αλλά η μαγεία του ταξιδιού βρίσκεται εξω απο το μονοπάτια, σε κάποιο όμορφο τοπικό στέκι που δεν υπάρχει σε κανένα οδηγό ταξιδίων, σε ενα κήπο, σε μια πίσω αυλή σε κάποια όμορφη ματιά και σε κάποιο μουσείο που δεν είναι και τόσο γνωστό.

Ταξίδια

Φυλή, εθνικότητα, ηλικία, προυπολογισμός, μόνος η με παρέα δέν έχει σημασία. Αυτό που πραγματικά αξίζει είναι το που θέλετε να πάτε! Τι εμπειρίες θέλετε να διηγηθείτε. Εμείς θα είμαστε δίπλα σας..

Ταξίδια με σεβασμό στη φύση

 

Καταλάβαμε πολύ νωρίς οτι ο καλύτερος ξεναγός είναι αυτός που ζεί στο μέρος εκείνο. Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους και πιο εξειδικευμένους ξεναγούς και ντόπιους που ξέρουν τη χώρα τους σαν την παλάμη του χεριού τους..

 

Ταξίδια με ξεναγό

 

 Βρείτε ποιο απο τα Ταξίδια του τουριστικού μας γραφείου σας αρέσει στην ιστοσελίδα μας με την πιο εξελιγμένη εφαρμογή αναζήτησης που υπάρχει για να βρείτε και να ανακαλύψετε μόνοι σας  τα πιο όμορφα μέρη του γαλάζιου μας πλανήτη και εμείς θα βρούμε το οικονομικό πακέτο διακοπών που σας ταιριάζει. Εναλλακτικά μπορείτε πάντα να μας καλέσετε στο 210 6450978 και θα χαρούμε να σας βοήθησουμε σε κάθε σας απορία.

Κατηγορία: