Μια Εκδρομή στο Παρίσι | Ταξίδια Ευρώπη

Το Παρίσι πάντα μας ενθουσιάζει  είναι ενας απο τους αγαπημένους μας ταξιδιωτικούς προορισμούς και κάθε φορά σαν  Γραφείο Ταξιδίων προσπαθούμε να το σχεδιαζουμε ακόμα καλύτερα και να προσθέτουμε όμορφα σημεία και δραστηριότητες.

Ζηλεύω αυτούς που κάνουν για πρώτη φορά μια εκδρομή στο Παρίσι.  Θα γνωρίσουν και θα κατανοήσουν λέξεις καλύτερα όπως Φιλί, Ομορφιά, Έρωτας, Μοναδικό, Θέα, Ζευγάρι, Φιλία, Απίθανο, Ρομαντικό, Εραστής, Αρχιτεκτονική, Σαγήνη και θα τους περιτριγυριζει μέσα τους και θα τους διαπερνάει σαν ενα φίνο γαλλικό άρωμα..

Το Παρίσι είναι ασύγκριτο, βρίσκεσαι κυριολεκτικά σε μια πόλη Μουσείο με αμέτρητα σημεία ενδιαφέροντος και πράγματα να κάνετε, εστιατόρια, καφέ, ψώνια και αγορές.  Περπατήστε καλύτερα ειδικά τα ιστορικά σημεία της Πόλης θα δείτε τις κέλτικες καταβολές της εαν έιστε καλός παρατηρητής, αλλά αυτό που πραγματικά θα θαυμάσετε είναι η Αρχιτεκτονική Ομορφιά που ξεκινά απο τον 13ο αιώνα όταν η Θεμέλια Λίθος της Νοτρ Νταμ τέθηκε και πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφθείτε. Επίσης στην ιδια περιόδο αποξηράνθηκαν οι κακόφημοι βαλτότοποι του Παρισιού που σημερα είναι η περιοχη Marais με κεντρικό σημείο το περίφημο πανεπιστήμιο της Σορβώννης.

Η αίγλη και το μεγαλέιο της Πόλης αναδείχθηκε στην διάρκεια της Αναγέννησης τον 16ο αιώνα κατα τη διάρκεια της βασιλείας του Λουδοβικου του XIV αποκαλούμενου και Roi Soleil βασιλιά Ηλιο.  Στην αρχαία Ελλάδα θα ήταν ασπασμένος στην Επικούρεια φιλοσοφία και τον Ηδονισμό αφου η αγάπη του για την πολυτέλεια και την αφθονία έκαναν το Παρίσι Κέντρο του Κόσμου και παγκόσμια βιομηχανία στα είδη αυτά που συνεχίζει ακόμα και σήμερα. Αλλά η γαλλική αριστοκρατία και οι Βασιλείς αποκοπήκαν το 19 αιώνα απο το Λαό που λοιμοκτονούσε ήρθε η ώρα του Ναπολέοντα που διαμόρφωσε την πόλη με τη βοήθεια γερμανών αρχιτεκτόνων και δημιουργησαν το σύγχρονο Παρίσι του σήμερα.

Το Παρίσι κάνει για όλα τα γούστα και ολα τα βαλάντια. Εχουμε χτίσει με τα χρόνια ειδικές συμβάσεις και μπορούμε να σας βρούμε επιλεγμένα ξενοδοχεία στο Παρίσι στις καλύτερες τιμές σε πολύ καλά σημεία διπλα στα πιο trendy spots όπως το Le marais, Folies Bergeres, MontMarte, Champs Elysee. Ειδικές τιμές σε αεροπορικά εισιτήρια για Παρίσι που δεν θα βρείτε εύκολα. Απλά τηλεφωνήστε μας στο 210 645.09.78 . 

Επίσης δείτε όλες τις λεπτομέρειες αναλυτικά απο τα 2 καινούρια μας ταξίδια στο Παρισι ακολουθώντας τους παρακάτω συνδέσμους:

 

 

Κατηγορία: